Humor

Humoristes
El to divertit a les teves celebracions o banquets de la mà d´un especialista en somriures i diversió. Benvingut al món de l'espectacle en clau d´humor.

Monòlegs
T'agraden els monòlegs? Ets un fan del club de la comèdia? No et perdis aquesta opció i contracta un monologuista per animar les teves festes, sopars, dinars...

Showmans
No et perdis la millor opció per passar una bona estona.... Showmans amb molta experiència per posar el punt just d'humor en el teu sopar o dinar i convertir-lo en una ocasió especial.

Pallassos
Desperta el somriure dels més petits. El pallasso de tota la vida, el personatge ideal per animar un aniversari, un bateig o una festa infantil. Un pallasso que estem segurs farà somriure i passar una bona estona a qui l´envoltin.

Imitadors
T'agrada imitar? Qui no a imitat mai a Torrente? Ara tens la possibilitat que un professional o faci per tu. Digues a qui vols que t'imitem i nosaltres ho fem realitat.

Cambres falsos
Que esta passant? Que fa aquest cambrer? Quina Pinta?.Servir plats mai havia estat tant divertit. Dóna una nota d´humor en tot tipus de celebracions. Diversió garantitzada i professional desde l´educació i sense bromes molestes ni taques sobre els convidats.

Convidats falsos
Crea la teva historia. Deixa els teus familiars o amics desconcertats....Sorprèn-los amb un actor infiltrat com a personatge entre ells.....Tu sols limitat a riure.

Càmera oculta
Un equip de professionals del món de l'espectacle s'ocuparà que aquesta broma passi a l'historia....Enregistra les accions i mira-les despres amb tots els amics i el "innocent-innocent“ com a protagonista.

 

tel.: 93 860 60 63
fax: 93 861 34 19
info: 687 59 62 21
millors@millors.com
Nota legal y LSSI - Política de privacidad - Mapa Web