Musical

Grups musicals de versions en directe
Tot tipus de cantants i grups especialistes en versions dels hits dels 60s,70s, 80s i 90s.... Fins i tot podem fer una versió a mida de la teva cançó preferida.

Mariachis
Us oferim una autentica part de l'original México lindo... Autèntics mariachis de pel·lícula que et faran passar amb la seva musica en directe una estona inoblidable. Escull dins del seu repertori, els teus temes preferits.

Tunes
L'autentica Tuna Universitària de tota la vida.... Gent divertida i oberta que aconsegueix que el teu dia de celebració sigui inoblidable.

Imitadors
Un cantant famós? Un music de llegenda a teva festa? Ara tens la possibilitat de complir un somni. Un imitador professional ho farà realitat. Diguen's qui t'agradaria que imitéssim... Ho fem realitat!

Tenors / Sopranos
T'agradaria fer una Opera a la carta, tenir un tenor/soprano en el teu casament, esdeveniment o sopar d'empresa? Un gran repertori musical i autèntics cantants lírics professionals amb possibilitats d'oferir el seu concert al salo del restaurant que tu has triat per a fer el teu banquet o al lloc més insòlit.

Monitors de ball
Aconsegueix deixar la gent del teu sopar totalment sorpresa i bocabadada obrint tu mateix/a el ball del teu casament amb un vals vienès de competició. Nosaltres farem que ho facis. També disposem de monitors/es pel teu ball de fí de festa, animadors brasilers/es, cubans o go-go's de discoteques perquè ballar sigui més fàcil.

Duets
Ball de fí de festa, festa major o esdeveniment especial.... Un teclista acompanyat d'un o una vocalista faran que l'hora de ballar sigui per a tu irrepetible. Un show dinàmic i interactiu amb el públic, on hi poden participar els més petits o fin i tot.... els més tallats.

Saxofonista
Crea un ambient sensual o una atmosfera de jazz o simplement ofereix a la persona que estimes la seva cançó preferida amb melodia de saxofon.

Percussionistes
Tenim tot tipus de percussions per a crear un show rítmic i ètnic que sorprengui durant un sopar/dinar o esdeveniment... Jambee´s, barbukas, congues i fins i tot espectacles massius de cercaviles a l'aire lliure.

Guitarra espanyola
Les possibilitats d'aquest instrument de corda no tenen límit. Imagina un ambient de chill-out, amb un so de guitarra tocada en directe sobre una musica d´ambient durant el teu sopar o celebració....

Grups rocieros
Tradicional i originaria musica rociera. Possibilitat de realitzar una autentica boda a càrrec de grups rocieros.

Flamenc
Autentica i experimentat "Cuadro Flamenco". Tots els pals del flamenc desde el sud de l´estat espanyol un tros d´ Andalusia per a les seves celebracions particulars i/o festes./p>

 

tel.: 93 860 60 63
fax: 93 861 34 19
info: 687 59 62 21
millors@millors.com
Nota legal y LSSI - Política de privacidad - Mapa Web