Servei o lloguer de...

Festes tematiques
Li creem una festa temàtica exclusiva amb un tipus de temàtica a to amb la festa triada. Visqui per exemple, una autentica festa brasilera amb ballarins, capoeira, còctels, etc.

Decoració per l'esdeveniment o festa
Decoracions creatives adients per a cada moment, un equip creatiu de la nostre agencia captarà la seva idea i la plasmarà en mode de decoració en el seu esdeveniment, festa o espectacle. També disposem de globus amb el logotip o missatge desitjat, serigrafiat amb diferents tintes i a diferents cares del globus. I tota mena de decoracions amb globus. Inclòs la possibilitat de globus aerostàtics amb el seu logotip.

Control d’imatge i disseny gràfic
L’imatge de la seva discoteca es el mes important per a nosaltres, un equip del nostre departament de marquèting s’ocuparà de que les seves pancartes, flyers, tríptics, logos i fotos. Siguin perfectes i adients.

Speakers / Presentadors
Els personatges ideals per conduir un esdeveniment o celebració a traves d´un micro, comentaris divertits relacionats amb el personal assistent. Gràcies a les seves anotacions prèvies podràs sorprendre amb un speaker que sap molt de tots els convidats.

Muntatges estudi de àudio
Tenim el nostre propi estudi de gradació professional on li podem dissenyar o editar tot tipus de so. Falques per a radio, temes musicals...

Reportatges estudi de vídeo
Tenim la nostre pròpia productora i cameres professionals per a disenyar-li o editarli el millor DVD de l’esdeveniment, o festa. Tenim editats i a la venda ja DVD’s de discoteques i segells discografics que ja han confiat en els nostres serveis.

Repartiment de flyers i cartelleria
Ens encarregem de tot el repartiment de flyers a les botigues i bars musicals mes de moda de la seva zona de influencia i enganxar la cartelleria de la seva festa setmanal. També disposem de personal de relacions publiques i promotors.

Personal de nit i contractació de DJ
Tenim una selecció de personal de nit i amb experencia per cobrir els llocs de: Controlador d’accés, cambrers, offices, RRPP i DJs nacionals i internacionals.

 

tel.: 93 860 60 63
fax: 93 861 34 19
info: 687 59 62 21
millors@millors.com
Nota legal y LSSI - Política de privacidad - Mapa Web