Varietats

Mags
autentica mac de txistera, mil i una sorpresa en el seu espectacle. Cartes, màgia amb cordes, escapisme, màgia amb paper, tot amb grans dosis d'humor... I pels més petits, jocs varis amb materials de colors vistosos i alegres, figures amb globus, cintes de colors i varietat de trucs infantils.

Clowns
Un espectacle diferent, tendre, disposem d'un dels més grans grups de clowns al panorama nacional amb espectacle per nens i per adults. Càmera Negra,Titelles per adults i espectacle amb 3D.

Drag queens
Els millors Drag-Queens de Barcelona, professionals del play back més glamuros, Actuacions i animació per a fer que passis un sopar o dinar espectacle irrepetible!!!

Performances
Accions teatrals amb vestuaris impactants. Espectacles de petit format al voltant d´una idea teva o d'una acció elaborada pel nostre equip creatiu. Estem segurs de sorprendre't.

Dansa del ventre
La dansa més antiga i sensual de la historia... Fes un sopar o dinar diferent contracten una autentica dansa del ventre. Participa en l´intent d´imitar les nostres ballarines.

Estàtues humanes
Actors capaços de ni parpadejar per a tu....Perfecte per a sorprendre als teus convidats. Imaginat´en una, la que vulguis, amb nosaltres ja la tens!!!!!

Mims
L´art del mim i del silenci, l´ expressió sense paraules amb mims professionals que et faran passar una estona divertida.

Malabars
Els típics malabaristes del circ capaços de fer el més insòlit amb unes masses, pilotes o qualsevol element, en peu o damunt un monocicle.

Xanquers
L'espectacle esta servit, sorprèn als teus convidats i amics amb un personatge de prop de tres metre d'alçada... disfressat per l'ocasió.

Fakirs
Per ells jugar amb foc sí que és cosa de nens, i no solament amb foc, també es mengen bombetes,s'estiren amb un llit de claus i s'empassem espases. Desafien el dolor i el guanyen , brinden amb benzina i fan bufarades de foc de més de dos metres.T'ho perdràs...

Acròbates
L’essència del circ per a tú... Trapezi, anella, roba, cordes..Actors que et faran gaudir del risc com mai. Una animació diferent que som capaços d'executar en lloc insòlits.

Contorsionistes
Persones capaces de portar a terme postures inhumanes, ficar-se dins d´una capsa o sortir del lloc més estrany.

Ventrilocs
Un nino parla? Descobreix aquesta màgia...Tot un art, sempre efectiu, amb guions per a grans i petits. Agrada a tothom.

Speakers / Presentadors
Els personatges ideals per conduir un esdeveniment o celebració a traves d´un micro, comentaris divertits relacionats amb el personal assistent. Gracies a les teves anotacions previes podràs sorprendre amb un speaker que sap molt de tots els convidats. 

 

tel.: 93 860 60 63
fax: 93 861 34 19
info: 687 59 62 21
millors@millors.com
Nota legal y LSSI - Política de privacidad - Mapa Web