Servei o lloguer de...

Agencia Hostesses
Les millors i més professionals hostesses tècniques al seu abast. Hostesses de congressos, uniformades i amb o sense idioma. Promotors/es d'esdeveniments, per poder promocionar el producte a vendre...etc. Hostesses d'imatge per a donar al seu esdeveniment la màxima exclusivitat.

Catering
Vostè posa el lloc, nosaltres posem el menjar/begudes. Tenim gran possibilitats de caterings per a festes, sopars, dinars o pica-pica al gust. També disposem de catering creatius, japonesos i mexicans.

Festes tematiques
Li creem una festa temàtica exclusiva amb un tipus de temàtica a to amb el esdeveniment triat. Visqui per exemple, una autentica festa brasilera amb ballarins, capoeira, còctels, etc.

Karaoke
Passa una estona divertida, cantant els èxits del moment.

Decoració per l'esdeveniment
Decoracions creatives adients per a cada moment, un equip creatiu de la nostre agencia captarà la seva idea i la plasmarà en mode de decoració en el seu esdeveniment, fira o convenció. També disposem de globus amb el logotip o missatge desitjat, serigrafiat amb diferents tintes i a diferents cares del globus. I tota mena de decoracions amb globus. Inclòs la possibilitat de globus aerostàtics amb el seu logotip.

Lloguer control imatge
L’imatge de la seva empresa es el mes important per a nosaltres, un equip del nostre departament de marquèting s’ocuparà de que les seves pancartes, tríptics, logos i fotos. Siguin perfectes i adients.

Speakers / Presentadors
Els personatges ideals per conduir un esdeveniment o celebració a traves d´un micro, comentaris divertits relacionats amb el personal assistent. Gràcies a les seves anotacions prèvies podràs sorprendre amb un speaker que sap molt de tots els convidats.

Muntatges estudi de àudio
Tenim el nostre propi estudi de gradació professional on li podem dissenyar o editar tot tipus de so. Falques per a radio, temes musicals...

Reportatges estudi de vídeo
Tenim la nostre pròpia productora i cameres professionals per a disenyar-li o editarli el millor DVD de l’esdeveniment, aniversari empresa o recordatori del sopar o dinar de Nadal.

 

tel.: 93 860 60 63
fax: 93 861 34 19
info: 687 59 62 21
millors@millors.com
Nota legal y LSSI - Política de privacidad - Mapa Web