Infantils

Monitors / Animadors infantils
Animadors especialitzats per als més petits, que disfressats de pallassos i amb la seva imaginació i complicitat faran que el protagonista de la festa i tots els seus amics no oblidin mai aquest dia. Diferents accions (Sempre en funció del número i edats dels nens, espai etc...) com trucs de màgia, malabars i jocs d'interacció amb els participants.

Animadors musicals
Combinació de cançons, contes,cuques, jocs i endevinalles, per escoltar cantar i ballar de 5 a 10 anys. Duració d'una hora i quart. Danses i cançons en les que es demana la continua participació dels infants i també dels seus acompanyants. Un show indicat per a petits i grans.

Titelles
Tota la màgia de les titelles. Una ficció per fer volar la imaginació dels més petits i passar una bona estona amb els contes de sempre i els personatges més característics.

Pallassos
Antologia de Charlie Rivel, els pallassos de tota la vida "Els del nas vermell". Desperta un somriure de l'infant en l´aniversari, bateig, comunió o festa infantil.Un pallasso és sempre sinònim de somriure i entreteniment.

Magia infantil
La màgia per a nens, divertida,interactiva, jocs elaborats amb colors alegres.Per que els més petits no perdin interès necessiten varietat de jocs, cintes de colors, màgia amb papers, figures amb globus i tots els trucs per despertar sorpresa i somriure.

Festes temàtiques
Les millors animacions per a grups infantils. Oferim un servei d'animació basat teix en la realització de festes combinades amb jocs lúdics. Un tema concret els hi dóna un sentit i les fa més engrescadores i divertides. Indicat per a trobades familiars, aniversaris, casaments, comunions...

"Fes-te el pirata"
Festa ambientada amb el món dels pirates.A partir de la història del pirata Barba Blava caldrà superar una sèrie de proves (Maquillatge, estirar la corda, puzle...) per poder aconseguir el valuós tresor del pirata.· Les proves que es realitzem són: El conte d'en " barba blava" Fer-se un pegat per l'ull, maquillar-se, estirar la corda, fer punteria,un memory pirata, un puzle gran i al final trobar un bagul pirata on a dins hi amaga un tresor (Caramels) per als participants.

"El joc de l'indi"
L'activitat gira al voltant d'una tribu d'indis que tenen un tòtem que els hi mana una sèrie de coses que aquests han de fer si volen ser uns bons indis. Es realitzen proves d'habilitat, enginy.... La festa s'ambienta amb un tòtem.Aquest té unes plomes penjades que són les que marcaran les proves a realitzar. Els monitors va disfressats d'indis. Les proves que es realitzen són: Fer-se una ploma,maquillatge, amb un arc fer punteria, futbol indi, jugar amb globus, paracaigudes, memory, relleus amb sacs, indiakes, trobar el regal del tòtem (caramels).

"L'enigma de la piràmide"
Una piràmide de portes misterioses amaga un enigma que caldrà descobrir mitjançant la realització de diferents proves. Per ambientar hi ha una piràmide Maya, que a dins s'hi amaguen les proves. Els monitors porten ponxos maies. Les proves són: Fer-se un barret aventurer, maquillar-se, cursa de sacs, puzle, endevinalla, trobar la clau que obre el cadenat, desxifrar el missatge I llegir amb un mirall.Al final s'hi resolen l'enigma trobaran una caixa amb caramels.

"El joc de Walt Disney"
Els personatges de Walt Disney ens faran jugar a partir d'un taulell on hi trobaren aventures, anècdotes I contes que ens faran passar una estona divertida. Es decora amb un taulell de roba gran, on hi figuren diferents personatges de Walt Disney. Els monitors porten uns monos/ grossos florejats.Les proves són: Fer-se un careta, maquillarse, jugar amb indiakes, domino Walt Disney, punteria amb anelles, joc de la bomba, joc de les tasses,baldufes, dicciopinta, cançó i trobar un regal (Caramels).

"Festa medieval"
En aquesta festa podem recórrer a diferents jocs que, a la manera d'un torneig, ens recreen l'ambient de l'edat Mitjana. Trobarem un recull de jocs i petites activitats que ens recorden els combats medievals entre cavallers i dracs. Es decora amb unes banderoles medievals i amb la figura d'un drac. Els monitors porten uns medievals.Les proves són: Fer un drac de paper,maquillatge,caçaboles, encertar l'anella, la defensa del castell, lluita de cavallers amb mocadors, punteria,lluita a la cova del drac, joc amb pilotes, quirkat (joc de taula originari de l'època).

 

tel.: 93 860 60 63
fax: 93 861 34 19
info: 687 59 62 21
millors@millors.com
Nota legal y LSSI - Política de privacidad - Mapa Web